Monday, 29 April 2019

Iklan Jawatan Kosong Jabatan Kesihatan Negeri Melaka (14 & 20 Jun 2019)

Calon-calon yang berminat, berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat ditetapkan adalah dijemput untuk memohon untuk mengisi iklan jawatan kosong di Jabatan Kesihatan Negeri Melaka.

Iklan jawatan JKNM

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan.

Maklumat Jawatan Kosong:
  1. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKANAN GRED C41
  2. PEMBANTU PENYEDIAAN MAKANAN GRED N19

*Pekerja sambilan harian (PSH)

Tarikh Tutup Permohonan: 14 & 20 Jun 2019

Lokasi: Melaka

Cara permohonan: "APPLY ONLINE"

Kepada sesiapa yang berminat, sila hantar permohonan ke alamat di bawah beserta resume bergambar, salinan sijil-sijil berkaitan seperti Sijil Kelahiran, Kad Pengenalan, Sijil Berhenti Sekolah, Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), dan Ijazah berkaitan yang telah disahkan berserta surat iringan dengan menyatakan jawatan yang dipohon. Permohonan yang tidak lengkap akan ditolak.

Jabatan Kesihatan Negeri Melaka
Unit Sumber Manusia,
Bahagian Pengurusan
Tingkat 4, Wisma Persekutuan
Jalan Business City, MITC
75450 Ayer Keroh, Melaka
Tel: 06-2356751

(u/p: Puan Nor Zaidah Binti Md. Galeh/Rosnita Binti Yasim)

INFO

Objektif Jabatan Kesihatan Negeri Melaka adalah untuk mengekalkan serta meningkatkan taraf kesihatan individu, keluarga dan komuniti secara optima melalui promosi kesihatan, pencegahan, perawatan dan pemulihan khususnya di kalangan penduduk negeri Melaka.

Merancang, menyelaras, mengawas dan menilai pelaksanaan Program Rawatan Perubatan yang meliputi perkhidmatan diagnostik, rawatan pemulihan dan promosi kesihatan yang bersesuaian untuk memastikan perkhidmatan yang lebih cekap, berkesan dan mudah diperolehi oleh pesakit.
Semoga berjaya.

Add Comments


EmoticonEmoticon