Monday, 30 October 2017

Iklan Jawatan Kosong Perbadanan PR1MA Malaysia (15 November 2017)

Calon-calon yang berminat, berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat ditetapkan adalah dijemput untuk memohon untuk mengisi iklan jawatan kosong di Perbadanan PR1MA Malaysia.

PR1MA

Perbadanan PR1MA Malaysia (PR1MA) ditubuhkan di bawah Akta PR1MA 2012 untuk merancang, membangunkan, membina dan mengekalkan perumahan gaya hidup berpatutan bagi isi rumah berpendapatan sederhana di pusat bandar utama.

Di PR1MA, kami bersemangat dan bertekad untuk menyediakan rumah yang berkualiti dan mampu dimiliki untuk rakyat Malaysia.

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan.

Maklumat Jawatan Kosong:
  1. Associate, Data Centre Support
  2. Agent, Call Centre
  3. Safety Officer
  4. Senior Associate, Contract Management
  5. Senior Associate, Accounts

Tarikh Tutup Permohonan: 15 November 2017

Cara permohonan: "APPLY ONLINE"

INFO

Perbadanan PR1MA Malaysia ditubuhkan di bawah Akta PR1MA 2012 untuk merancang, membangunkan, membina dan mengekalkan perumahan berkualiti tinggi dengan konsep gaya hidup untuk isi rumah berpendapatan sederhana di pusat bandar utama.

Rumah PR1MA datang dalam pelbagai jenis dan saiz dalam komuniti bersepadu; bijak direka untuk memenuhi keperluan isi rumah yang berbeza.

Harga antara RM100,000 hingga RM400,000, kini anda boleh memiliki rumah yang berada dalam jangkauan anda.

Diperuntukkan untuk pembangunan di kawasan bandar utama strategik di seluruh negara, PR1MA terbuka kepada semua rakyat Malaysia dengan pendapatan bulanan isi rumah antara RM2,500 hingga RM10,000 ... ..

Semoga berjaya.

Add Comments


EmoticonEmoticon