Monday, 26 September 2016

Iklan Jawatan Kosong SPA Sarawak (2 Oktober 2016)

Permohonan jawatan kosong ini adalah dipelawa daripada Jabatan SPA Sarawak kepada warganegara Malaysia yang bermastautin di negeri Sarawak.


Pemohon hendaklah berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak.

Kekosongan Jawatan
 1. ARKITEK J41
 2. JURUTERA J41
 3. PEGAWAI TADBIR N41
 4. PEGAWAI PENGUATKUASA KP41
 5. PEGAWAI PENILAIAN W41
 6. PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U41
 7. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN W29
 8. PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN GA29
 9. PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA KP29
 10. PELUKIS PELAN (KEJURUTERAAN AWAM) JA19
 11. PEMBANTU KEMAHIRAN H19
 12. PENGAWAL KESELAMATAN KP11

Butiran Penting:
 • Tarikh tutup permohonan: 02 Oktober 2016
 • Lokasi: Sarawak
 • Sektor: Kerajaan

Gaji:
 • Bermula daripada RM1,300 sehingga RM3,200

Penting
Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing.

Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini, http://erecruitment.sarawak.gov.my/eRecruitment3_public/Announcement.jsp.

Sila rujuk SYARAT-SYARAT DAN CARA MEMOHON sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment.

Add Comments


EmoticonEmoticon